Aceste fete au ORGASM in timp ce canta! VIDEO INTERZIS MINORILOR

Iti va lua cateva secunde pana iti vei da seama de ce aceste cantarete sexy sunt filmate de aproape in noul lor VIDEOCLIP. Fetele fac parte din trupa olandeza ADAM si isi promoveaza noua melodie printr-un CLIP provocator: CANTA in timp ce au ORGASM.

Nu stim cati dintre cei care au vazut VIDEOCLIPUL tinerelor olandeze pot tine minte linia melodica a cantecului, insa cu siguranta pe fete nu le vor uita niciodata. Cantaretele fac parte din trupa ADAM, iar acum s-au gandit sa realizeze un videoclip mai special, diferit de restul conceptelor.

Citeste si: VIDEO. CUM SE MAI POATE NUMI TATA? CE I-A FACUT ACEST BARBAT PROPRIULUI FIU!

Fetele au fost FILMATE intr-o interpretare live a celui mai nou single al lor “Go to Go”, in timp ce foloseau un VIBRATOR. Daca la inceputul CLIPULUI, tinerele sunt destul de serioase, pe masura ce se apropie de CLIMAX nu se mai pot concentra la cantec si incep sa zambeasca. O tenta trandafirie apare pe chipul lor usor transpirat, semn ca ORGASMUL e mai aproape ca niciodata.

“Scriem, cantam si interpretam piese care prind la public in care nu ezitam sa ne spunem parerile. Pe langa a fi sexy, indraznim sa fim asa cum suntem in realitate”, spune fetele in descrierea VIDEOCLIPULUI.

Citeste si: O TANARA DIN ANGLIA ARE INTRE 5 SI 20 DE ORGASME PE ZI

CLIPUL a fost postat pe data de 7 mai si a devenit rapid viral, strangand peste 8 milioane de vizualizari intr-o saptamana. Multi internauti au laudat curajul fetelor, tu ce parere ai?

Sursa foto si video: youtube.com, sensualblissvoyager.wordpress.com