PORTRETUL LOTTEI, un video care te va SOCA!

Absolut superb! Asta putem spune despre forma finala a proiectului unui artist si fotograf olandez. Frans Hofmeester si-a FILMAT FIICA in fiecare saptamana de la NASTERE si pana la varsta de 14 ani.

In urma cu doi ani, Frans Hofmeester a condensat 12 ani de pasaje FILMATE intr-un FILM de doua minute si jumatate despre FIICA sa Lotte. Cand micuta a implinit 13 ani, barbatul a updatat FILMULETUL original cu inca un an de filmari, iar acum, la 14 ani, Hofmeester a urcat pe YouTube o a treia versiune a “Portretului Lottei” (“Portrait of Lotte”), care arata transformarile fizice ale FETEI sale de cand era bebelus si pana la varsta de 14 ani, scrie Huffington Post.

Citeste si: VIDEO. CUM SE MAI POATE NUMI TATA? CE I-A FACUT ACEST BARBAT PROPRIULUI FIU!

“Am FILMAT-O pe Lotte in fiecare saptamana din momentul in care s-a nascut. Ea se schimba intr-un ritm atat de rapid, incat am simtit nevoia de a documenta felul in care arata pentru a-mi pastra amintirile intacte”, explica Frans Hofmeester pe site-ul sau. “Alte persoane poate optau pentru un album foto, dar eu m-am decis sa fac un FILM”, completeaza artistul.

Hofmeester a facut un VIDEO similar si despre fratele mai mic al Lottei, Vince, insa filmuletul fetei s-a bucurat de un succes mai mare pe YouTube, strangand peste 14 milioane de vizualizari din 10 aprilie, de cand a fost uploadat. VIDEOCLIPUL are patru minute si cinci secunde si te invitam sa il vizualizezi mai jos!

CHINEZUL ASTA NU POATE FI NUMIT TATA! CE I-A FACUT PROPRIULUI COPIL E INUMAN. VIDEO SOCANT

Sursa foto si video: youtube.com