VIDEO SIMONA HALEP, DEZVALUIRE SOC: NU vreau sa mai am nicio legatura cu TENISUL

La scurt timp dupa ce s-a calificat in SEMIFINALELE turneului de la MIAMI, SIMONA HALEP a dezvaluit care sunt planurile sale dupa RETRAGEREA din circuitul profesionist, dar si ce anume face atunci cand nu joaca sau nu se antreneaza.

“Primul lucru pe care il fac dimineata este sa-mi verific telefonul si sa vorbesc pe Whatsapp. Scriu in ambele limbi, atat in romana cat si in engleza. Cel mai mult imi sun mama, vorbesc mai tot timpul cu ea. Mai vorbesc cu familia si cu prietenii apropiati din Romania. Inaintea meciurilor imi verific Whatsapp-ul din nou si ascult muzica de pe telefonul meu. Nu am multe aplicatii pe telefon. Doar Whatsapp, Facebook si cateva aplicatii de muzica”, a spus SIMONA HALEP.

CITESTE SI: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN SEMIFINALA LA MIAMI! ACOLO O ASTEAPTA SERENA WILLIAMS

Intrebata care este mancarea sa preferata, SIMONA HALEP a raspuns: “Mancarea mea favorita din Romania este carnea cu sos si cartofi, dar nu stiu exact numele.” In paralel, SIMONA HALEP a mentionat ca este concentrata sa-si imbunatateasca jocul. “Imi doresc sa-mi imbunatesc mai mult seriviciul si lovitura de forehand pentru ca simt ca pot fi mai puternica”, a explicat ea.

In ceea ce priveste retragerea din tenis, SIMONA HALEP a afirmat ca nu vrea sa mai aiba legatura cu sportul dupa ce aceasta se va produce. “Dupa ce ma retrag imi doresc sa fac ceva in afara tenisului. Chiar nu vreau sa continui cu sportul. Vreau sa invat alte lucruri in afara sportului”, a conchis SIMONA HALEP.