VIDEO SOC BASESCU o face praf pe LAURA CODRUTA KOVESI in legatura cu MINERIADA

MOHAMAD YASSIN, DOSARUL FUGII, JURNALISTI RAPITI IRAK, OVIDIU OHANESIAN, TRAIAN BASESCU, ION CRISTOIU, DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, CAMPANIE ANTI-BASESCU,

Fostul presedinte al Romaniei TRAIAN BASESCU o desfiinteaza pe sefa DNA, LAURA CODRUTA KOVESI. Fostul sef al statului a postat un documentar, pe pagina personala de Facebook si a indicat sa urmarim o anumita secventa, cea in care o face praf pe LAURA CODRUTA KOVESI.

TRAIAN BASESCU: Ce se intampla cu aceste dosare de la domnul general Voinea, care, inteleg, s-a pensionat. A vrut, n-a vrut sa mai lucreze, nu mai stiu, dar lasa o speranta ca se va solutiona intr-un sfarsit.

LAURA CODRUTA KOVESI: Domnule presedinte, depinde ce intelegeti prin speranta. Am spus ca vom solutiona cu celeritate, pentru ca 18 ani nu am avut solutie. V-am promis ca vom gasi o solutie si nici pot sa indrept ceea ce de 18 ani nu s-a facut.

CITESTE SI: DOCUMENT INCENDIAR LAURA KOVESI l-a scapat pe ILIESCU in dosarul MINERIADEI. FOTO in articol 

TRAIAN BASESCU: Doamna procuror, cred ca ati inteles foarte bine ce v-am spus si am o rugaminte: nu ma confundati cu un ziarist caruia ii faceti o declaratie. Vorbiti cu seful statului, care va spune asa: au murit 1600 de oameni la Revolutie, iar voi inchideti dosarul. Au murit oameni la MINERIADA din 13-15. Ce vreti sa spuneti, ca va impun o solutie? Va impune realitatea sa spuneti daca s-au impuscat singuri oamenii aia sau au fost impuscati de cineva. Nu ma confundati cu ziaristi carora le faceti declaratii sa fie prinse pe telex. Au murit oameni? Da! De ce n-avem vinovati!

”Vezi intre minutele 31.20 la 32.40”, indica TRAIAN BASESCU, pe Facebook.