VIDEO SOC DOI OBSEDATI de la PSD se dau in GAT: Imi arata MOSORUL lui si……

COSTEL TURLEA, consilier local PSD din comuna doljeana Mirsani, sustine ca edilul il obliga sa-l masturbeze cate 15 minute, in biroul Primariei. In schimb, acuzatul, CONSTANTIN GHENCIOIU, tot PSD, sustine ca TURLEA vrea sa se razbune dupa ce a fost pensionat, scrie comisarul.ro.

Victima primarului povesteste ca a fost obligat sa presteze sexual din 2011: „Ma stia tot satul ca eram mana lui dreapta in Primarie”, incepe COSTEL TURLEA sa explice, nefericit, tinand cont de context, ca era omul de incredere al edilului.

 CITESTE SI: SOCANT FLORIN TECAU, presedintele CJ ARGES, la agatat pe FACEBOOK: F.. PUTIN si RAR! FOTO 

„Cum o facea? Era parsiv. Ma ademenea in biroul sau, spunand ca are de lucru. Inchidea usa, se dezbraca la pantaloni si imi arata mosorul lui. Hai la deal, ma, imi spunea el! Eu rusinos, ca suntem amandoi nascuti in 1948. Eu doar cu doua degete ii atingeam mosorul. El, spunea: «Salta-te, ma, la deal! Ia-o cu toata mana! Ma chinuiam 15 minute»”, isi povesteste chinul consilierul local din Mirsani COSTEL TURLEA.

La randul lui, CONSTANTIN GHENCIOIU ca TURLEA „are o minte de nebun si un comportament ordinar. Cum sa scrii pe hartie asa ceva! E la mintea unui nebun, ce sa-i fac eu? Poate sa spuna orice, nu ne putem pune in fata naturii”.

 CITESTE SI: Ea este TANARA care declara ca A FACUT SEX cu VICTOR PONTA in hotelul lui Negoita. INREGISTRARE BOMBA 

Primarul CONSTANTIN GHENCIOIU a mai sustinut ca la mijloc ar fi o razbunare pentru ca l-a pensionat anticipat pe COSTEL TURLEA, dupa ce l-a tinut 20 de ani in Primarie, mai noteaza comisarul.ro.

Pe langa ABUZURILE SEXUALE la care a fost supus, consilierul local COSTEL TURLEA a facut si alte sesizari legate de coruptie de la seful Guvernului, pana la presedinte. Ba chiar, Corpul de Control al Primului ministru a trimis in teritoriu, respectiv la Prefectura Dolj, o adresa prin care cere o ancheta privind activitatea primarului CONSTANTIN GHENCIOIU.

Sursa foto si video: youtube.com