VIDEO. Momentul SOCANT in care METROUL trece peste un BARBAT

Un VIDEO CUTREMURATOR circula in aceste zile pe internet si arata momentul in care un barbat cu probleme psihice este calcat de METROUL NEWYORKEZ. Din fericire omul a scapat cu viata si a fost dus la spital. Intreg incidentul a fost filmat!

INCIDENTUL GRAV a avut loc intr-o dimineata in statia de METROU numarul 175 si a fost FILMAT de un calator. Din imagini se vede cum BARBATUL, despre care se presupune ca are probleme psihice, se afla pe mijlocul sinelor tipand din toate puterile. Un prieten al sau, alaturi de un alt calator, incearca sa il ridice din calea METROULUI care se apropie.

Citeste si: VIDEO SOCANT! CE SE INTAMPLA CAND UN ALIGATOR INCEARCA SA MANANCE UN TIPAR ELECTRIC

Speriati de TRENUL care vine in statie cei doi barbati urca inapoi pe peron si fac semn conductorului sa se opreasca. Acesta nu a avut timp sa o faca si a trecut peste BARBATUL aflat pe sine, relateaza Metro.co.uk.

Desi FILMAREA se intrerupe in acest moment, VICTIMA a supravietuit si a fost dusa la un spital din apropiere. Inregistrarea a fost facuta pe 28 decembrie si incarcata pe internet, insa a fost stearsa ulterior de catre cel care a FILMAT din cauza comentariilor care il criticau ca nu a luat atitudine si a preferat sa filmeze.

VIDEO. S-A CREZUT MAI RAPID DECAT TRENUL. CE A URMAT ESTE CU ADEVARAT SOCANT!

Sursa foto si video: nypost.com, youtube.com