VIDEO SOCANT! Ce se intampla cand un aligator incearca sa manance un tipar electric

In salbaticie se duce o lupta constanta pentru supravietuire,  iar atunci cand la mijloc este un peste si un aligator lupta este,  de cele mai multe ori, inegala. Nu si in videoclipul de mai jos, acolo unde vanatorul se transforma in vanat!

Publicata pe YouTube in urma cu mai mult timp, filmarea este cu adevarat socanta si prezinta momentul in care aligatorul decide ca este momentul sa “guste” dintr-un tipar electric. Momentul fascinant si socant deopotriva se petrece undeva in bazinul fluviului Amazon.

Citeste si: VIDEO INDUIOSATOR. UN PUI DE RINOCER ALB, LASAT ORFAN DE BRACONIERI, ADORA SA ALERGE IMPREUNA CU SALVATORII SAI

Lupta este destul de scurta. In momentul in care aligatorul decide si ataca, tiparul se apara generand o serie de impulsuri electrice. Reptila incepe sa se zbata neputincios. Tiparii mici pot genera impulsuri de pana la 100 de volti, in timp ce speciile mai mari, care pot ajunge la si 2.5 metri, produc intre 450 si 650 de volti.

Acesta tipar este unul de mici dimensiuni, insa in aproape un minut, aligatorul nu se mai misca, intorcandu-se in lateral cu burta in sus. La final, acesta mai are o tresarire de moment, insa poate fi o reactie necontrolata a unor muschi. Nu se stie exact daca reptila mai traieste dupa intalnirea cu tiparul respectiv, insa toate semnele indica ca acesta moare cu prada in gura. 

Sursa foto si video: mnn.com, youtube.com