VIDEO SOCANT: Doi jurnalisti americani, IMPUSCATI MORTAL IN DIRECT. Atacatorul a murit la spital. UPDATE

DOI JURNALISTI au fost IMPUSCATI MORTAL miercuri dimineata in statul american Virginia in timp ce realizau un interviu transmis in direct de postul local de televizune WDBJ7, anunta Reuters.

UPDATE 22:13: Barbatul care a impuscat mortal doi jurnalisti, in direct, a murit la spital, a anuntat marti un purtator de cuvant al Politiei.

UPDATE 20:48: Barbatul care a impuscat mortal doi jurnalisti de televiziune – o reportera si un cameraman – miercuri in statul american Virginia, chiar in timp ce acestia realizau o transmisiune in direct, a incercat sa se sinucida dupa ce a fost oprit de politie, fiind grav ranit, transmit Reuters, AFP si CNN.

Initial, postul local WDBJ7, unde erau angajati cei doi jurnalisti, si alte media au anuntat ca suspectul a murit, revenind apoi cu precizarea ca barbatul este grav ranit.

Suspectul a fost identificat drept Vester Flanagan, 41 de ani, iar, potrivit autoritatilor, ar fi vorba despre un fost reporter al postului WDBJ7, concediat in urma cu doi ani.

Atacatorul a fugit cu o masina, dar a fost oprit de politie dupa o urmarire pe autostrada 66 si s-a impuscat, au declarat oficiali pentru CNN.

Dupa uciderea celor doi jurnalisti, cineva a postat pe un cont de Twitter si unul de Facebook imagini video ce pareau filmate chiar de atacator. Una din inregistrari arata clar o arma in timp ce persoana care filma se apropia de reportera.

ABC News a relatat ca a primit un fax de 23 de pagini continand un manifest de la cineva semnat Bryce Williams, document ce a fost predat anchetatorilor.

Bryce Williams este numele folosit de Flanagan ca reporter pentru WDBJ, a precizat compania. Tot acesta este si numele pe care erau deschise conturile de Twitter si Facebook pe care au fost postate imaginile de la locul atacului, si care au fost inchise la scurt timp.

 

In timpul transmisiunii in direct au putut fi auzite IMPUSCATURI si TIPETE, potrivit sursei citate. Jurnalista Alison Parker (27 de ani) si cameramanul Adam Ward (24 de ani) SI-AU PIERDUT VIATA in urma incidentului.

Directorul general al postului de televiziune WDBJ7 a aparut in direct pentru a le transmite telespectatorilor ca “Este o datorie foarte trista pentru mine sa va transmit ca Alison si Adam au murit in aceasta dimineata.”

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!

Sursa foto: Twitter WDBJ7