VIDEO SOCANT. L-a nascut in TOALETA si l-a ARUNCAT la WC

Caz socant la o universitate chineza! O echipa de pompieri a fost chemata de urgenta pentru a scoate un BEBELUS ramas BLOCAT in teava de scurgere de la o TOALETA din interiorul institutiei. Din fericire, copilul a fost salvat inainte de a fi prea tarziu.

Din cate se pare, mamica este o studenta a universitatii Linyi din China, care A NASCUT in toaleta si apoi a fugit, ABANDONANDU-SI nou nascutul, o fetita.

Citeste si: VIDEO. CE II FACE ACEST PITBULL UNUI BEBELUS! TOTUL A FOST FILMAT CHIAR DE MAMA COPILULUI!

Studentii universitatii au alertat politia atunci cand din tevile de scurgere de la TOALETA au auzit tipete de BEBELUS. La fata locului s-a deplasat o echipa de pompieri care au luptat intr-o cursa contracronometru pentru a salva fetita.

“Era imposibil sa scoatem BEBELUSUL de la suprafata. A cazut in TOALETA si a ramas blocata pe tevi intre etajele trei si patru”, a marturisit Tao Fang, purtatorul de cuvant al brigazii de pompieri, potrivit DailyStar.

Pana la urma FETITA a fost scoasa din tevile de scurgere si dusa la spital unde a primit ingrijirile necesare. De asemenea, si tanara mama care a facut acest gest inconstient este spitalizata, iar politia a inceput o ancheta in acest caz.

VIDEO. MIRACOLUL PE CARE L-AU VAZUT TOTI! S-A TREZIT LA VIATA LA PROPRIA INMORMANTARE

Sursa foto si video: youtube.com, dailystar.co.uk