VIDEO. Momentul INCREDIBIL in care un IEPURE este INGHITIT de un PESCARUS!

Un filmulet in care un PESCARUS aproape ca inghite cu totul un IEPURE, dupa ce il omoara, starneste discutii pe internet.

PESCARUSUL este cunoscut drept o pasare omnivora, insa hrana sa preferata este formata din pesti, amfibieni, crustacee sau moluste, pe care le culege din apa ori de pe mal. In plus, consuma insecte, plante, semninte si diverse resturi lasate de oameni, in nici un caz IEPURI de camp.

Citeste si: VIDEO. MOMENTUL IN CARE UN LEOPARD ATACA UN CROCODIL INCERCAND SA-I FURE MANCAREA!

Nu este cazul si PESCARUSULUI din imagine. Aceasta pasare destul de mare, daca este sa ne raportam la marimea victimei sale, aproape ca isi mananca prada din cateva inghitituri.

In filmulet se poate observa cum PESCARUSUL ridica IEPURELE in cioc si il ucide din cateva miscari naucitoare. Insa decat sa ciuguleasca din prada ei, pasarea are alte ganduri. Ridica IEPURELE si il inghite intreg, exact cum procedeaza serpii.

Filmarea incredibila a fost realizata de cativa turisti in Irlanda, pe insula Skellig Michael. Acestia au fost socati cand au vazut cum PESCARUSUL inghite un IEPURE intreg. “Nu mi-a venit sa cred. PESCARUSUL l-a prins, iar dupa ce l-a lovit de cateva ori, l-a luat de cap si l-a inghitit intreg”, a afirmat socat Michael Kelly, potrivit Daily Star.

VIDEO. O VEVERITA SE LUPTA CU UN SARPE. CE SE INTAMPLA MAI DEPARTE TE VA UIMI

Sursa foto si video: evoke.ie, youtube.com