VIDEO SOCANT: O tanara din LUGOJ a fost SECHESTRATA si BATUTA non-stop de IUBIT timp de 22 de ore

Aproape o zi intreaga a durat cosmarul unei TINERE din LUGOJ. Sechestrata timp de 22 de ore intr-un apartament din zona Soarelui, mai exact pe strada Venus, numarul 24, femeia a fost literalmente distrusa de prietenul ei gelos, un psihopat care a batut-o pe tot parcursul timpului in care a tinut-o captiva. In varsta de 26 de ani, lugojeanca este aproape de nerecunoscut, fiind momentan internata intr-un centru pentru femeile abuzate, unde primeste si consiliere psihologica, informeaza voceatimisului.

Pe numele sau ADRIAN CLAUDIU BAJUSZ, in varsta de 35 de ani, avand dubla cetatenie romano-belgiana, barbatul care s-a dovedit a fi o “bestie”, un “animal” scapat in societate, mai are un dosar penal dupa ce in luna aprilie a fost prin baut la volan, avand permisul suspendat insa, chiar si asa, el circula prin oras cu masina. Dupa BATAIA care i-a fost administrata de catre aceasta, TANARA s-a ales cu trei coaste rupte, cu rani la ochi, fara par in cap si vanata pe tot corpul.

CITESTE SI: DRAMA LA PARIS: UN COPIL ROMAN A FOST OMORAT PE TRECEREA DE PIETONI. AUTORII AU FUGIT SI SUNT CAUTATI DE POLITIE

“Au mai fost episoade in care mai m-a batut din cauza unor intrebari legate de trecutul meu, dar niciodata nu s-a intamplat asa ceva. Ceea ce s-a intamplat a inceput tot in urma geloziei sale. Dupa ce m-a intrebat daca l-am inselat si cu cine am fost in apartament, a inceput sa ma BATA cu cureaua peste spate, apoi alterna loviturile cu pumnii, peste cap si peste spate. M-a batut aproape 22 de ore si nu am putut sa ma ating de telefon. La un moment dat eram pe jos, lipita cu spatele de perete. M-a prins de par si in timp ce imi vorbea vulgar ma dadea cu capul de perete care s-a si rupt, fiind rigips. M-a tarat prin bucatarie tinandu-ma de par, iar apoi mi-a spus parul din cap”, a povestit TANARA.

Lugojeanca a reusit sa scape dupa ce a fost lasata sa coboare ca sa cumpere tigari, iar medicul legist i-a recomandat TINEREI 21 de zile de ingrijiri medicale in cazul in care nu intervin unele complicatii. 

CITESTE SI: TRAGEDIE LA LONDRA: UN ROMAN SI-A UCIS IUBITA CU ZECI DE LOVITURI DE CUTIT. MOTIVUL ESTE INCREDIBIL

“Am depus vineri o plangere la Sectia 2 Politie din Timisoara care a fost inregistrata. Clienta mea a fost practic BATUTA timp de 22 de ore si sechestrata 24 de ore, amenintata chiar cu moartea. Din punctul meu de vedere cred ca se poate schimba si incadrarea juridica in TENTATIVA de OMOR pentru ca fata a fost la un pas de a-si pierde viata”, a declarat avocatul TINEREI, Sorin Pescarovici.

 

Sursa foto si text: voceatimisului