VIDEO SOCANT: SOFER LESINAT din BATAIE si ABANDONAT pe CAROSABIL dupa o SICANARE in TRAFIC

Imagini incredibile au fost suprinse in trafic, in orasul Orastie, de un sofer care a asistat la o scena infioratoare. Un tanar de 21 de ani a fost pus la pamant cu un pumn si lasat sa zaca dupa o sicanare in trafic, informeaza stirileprotv.ro. Agresorul in varsta de 42 de ani l-a lovit atat de rau incat tanarul a ajuns la spital in stare foarte grava.

In imaginile suprinse de un alt sofer se vede cum cei doi au parcat masinile foarte aproape unul de celalalt si au iesit din vehicule. La un moment dat barbatul din Alba Iulia il loveste cu pumnul ce celalalt.

Ciudat este faptul ca la scurt timp agresorul vede ca este filmat si cade la pamant ca si cand el ar fi suferind. Se urca apoi in masina cu femeia care-l insotea si pleaca in tromba. L-au abandonat pe barbatul cazut la pamant care este ajutat in final de trecatori. Ambulanta venita la fata locului l-a transportat apoi pe tanarul de 21 de ani la spitalul din Orastie.

Incidentul a avut loc pe drumul national 7 din orasul Orastie, iar martorii spun ca dupa o sicanare in trafic barbatii au oprit masinile si s-au luat la cearta. Unul dintre soferi a filmat toata scena. Se vede cum un singur pumn il pune la pamant pe baiatul de 21 de ani care a si ramas la pamant pana la venirea medicilor. Un martor a sunat la 112 imediat dupa ce a vazut ca agresorul pleaca impreuna cu tanara care il insotea ca si cand nimic nu s-a intamplat.

Politia rutiera, anuntata si ea, a intrat pe fir si l-a prins in trafic pe agesor in urma descrierilor martorilor. Acesta a fost ridicat, dus la audieri, iar in acest moment este cercetat in stare de libertate pentru loviri si alte violente. Cat despre victima, tanarul are traumatisme craniene si cel mai probabil va depune plangere impotriva agresorului.

Sursa foto: stirileprotv