VIDEO ATENTAT in Thailanda: Numarul victimelor a ajuns la 27 de morti si peste 80 de raniti, inclusiv cetateni straini. UPDATE

O bomba plasata pe o motocicleta a explodat luni langa un altar hindu din centrul capitalei thailandeze Bangkok, ucigand cel putin 12 persoane, informeaza Reuters.

UPDATE 20:3o: Cel putin 27 de persoane au murit si peste 80 au fost ranite – inclusiv cativa cetateni straini – in atentatul care a avut loc luni seara in centrul capitalei thailandeze Bangkok, informeaza agentia de presa TASS, care citeaza postul de televiziune local Nation.

Potrivit postului de televiziune citat, dintre cetatenii raniti cei mai multi sunt turisti chinezi si japonezi.

 Explozia a avut loc langa altarul Erawan, situat langa o intersectie majora din capitala thailandeza.

“Tot ce pot declara acum este ca a avut loc o explozie in centrul Bangkok-ului”, a declarat adjunctul politiei thailandeze.

CITESTE SI: EXPLOZIILE DIN CHINA: Ordin de evacuare in orasul Tianjin, unde s-au produs noi deflagratii

Un politist de la fata locului si un lucrator din cadrul echipelor de salvare au spus ca 12 persoane au fost ucise. Media locala transmite ca numarul ranitilor este de circa 20.

CITESTE SI: CHINA: 44 de MORTI, peste 500 de RANITI si MII DE MASINI DISTRUSE de EXPLOZII in Tianjin

Un martor Reuters a spus ca a vazut parti de trupuri umane langa locul deflagratiei, iar un soldat a cerut privitorilor de la fata locului sa se dea mai in spate pentru ca se cauta si o a doua bomba.

Sursa foto obiectiv.info