VIDEO Cele mai PROASTE SCENE de SEX din FILME! NUME GRELE facute de RUSINE

In multe situatii, scenele de sex din filme fac deliciul celor care le vizioneaza. Atunci cand se intampla ca acestea sa fie neinspirate si prost interpretate de catre actori, efectul poate fi dezastruos. In lumea cinematografiei este cunoscut faptul ca un act sexual prost mimat poate ucide un film de altfel, interesant. In articol veti face cunostinta cu CELE MAI PROASTE SCENE DE SEX DIN FILME.

CELE MAI PROASTE SCENE DE SEX DIN FILME: Gigli (2003)

Gigli, din pacate, este unul dintre filmele cu cele mai proaste scene de sex. Acest film a fost lansat in anul 2003 si joaca unii dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood, Jeniffer Lopez si Ben Affleck. Gigli (Ben Affleck ) este un asasin atipic caruia ii este incredintata o noua misiune: sa-l rapeasca pe fratele cu grave probleme psihice al unui avocat cunoscut din California. Acesta reuseste sa il rapeasca dintr-un spital de boli mentale unde era internat si il tine ostatic in casa sa. Ricki (Jeniffer Lopez) o lesbiana, este trimisa sa supravegheze misiunea lui Gigli si sa se asigure ca acesta nu face vreo greseala. Cei doi ajung sa se indragosteasca unul de celalalt, insa, din pacate, partidele de amor lasa foarte mult de dorit si din acest motiv sunt considerate cele mai proaste scene de sex din filme.

CELE MAI PROASTE SCENE DE SEX DIN FILME: Body of Evidence (1993)

Body of Evidence contine unele dintre cele mai proaste scene de sex din filme. Rebecca Carlson (Madonna) este o femeie extrem de atragatoare si are o relatie cu un barbat mult mai in varsta, dar foarte bogat. Acesta moare din cauza problemelor pe care le avea cu inima in timpul actului sexual. Rebecca este acuzata de crima, insa este aparata de avocatul Frank Dulaney (Willem Dafoe), care se simte atras de ea. In ciuda codului etic, el se implica intr-o relatie sexuala cu clienta sa. Din pacate, scenele de sex din film par facute de amatori, nu au nici un sens, iar ceara de la lumanare este folosita in exces, ceea ce creeaza mai mult disconfort decat placere.

CELE MAI PROASTE SCENE DE SEX DIN FILME: Howard the Duck (1986)

In Howard the Duck, in rolurile principale sunt actorii Lea Thompson si Chip Zien, iar pelicula a fost lansata in anul 1986. Avandu-l ca producator executiv pe George Lucas, filmul Howard the Duck s-a dorit o adaptare pentru marele ecran a aventurilor personajului de benzi desenate, foarte popular in Statele Unite. Protagonistul este un ratoi care vine pe Pamant de pe o planeta locuita doar de rate antropomorfe. In orasul Cleveland, Howard o intalneste pe Beverly Switzler, o femeie cu care face sex. Scena poate intra fara probleme in topul celor mai proaste aparute vreodata in vreun film. In rolurile principale sunt actorii Lea Thompson si Chip Zien, iar pelicula a fost lansata in anul 1986.

CELE MAI PROASTE SCENE DE SEX DIN FILME: Showgirls (1995)

In filmul Showgirls, miscarile actritei sunt ca a unui peste care este prins in plasa si nu stie cum sa scape. Nomi Malone (Elizabeth Berkley) este o tanara care pleaca in Las Vegas pentru a deveni animatoare. Dupa cateva experiente neplacute il cunoaste pe Zack Carey (Kyle MacLachlam), directorul de spectacole de la Stardust Casino. El se simte atras de Nomi si incep o relatie pasionala. O invita la el acasa si fac sex in piscina. Felul in care se desfasoara partida de amor in piscina starneste hohote de ras. Miscarile actritei sunt ca a unui peste care este prins in plasa si nu stie cum sa scape.

CELE MAI PROASTE SCENE DE SEX DIN FILME: The Room (2003)

The Room este unul dintre filmele care are cele mai proaste scene de sex. Johnny (Tomy Wiseau) este un bancher de succes care locuieste intr-o casa din San Francisco cu logodnica sa, Lisa (Juliette Danielle). Ei au o relatie intima extrem de pasionala si cu toate acestea Lisa devine inexplicabil de nemultumita de viata ei si decide sa il seduca pe cel mai bun prieten al lui Jonny, Mark. Sexul oral este atat de prost facut incat aceasta imagine intra in categoria “Cele mai proaste scene de sex din filme”.

Sursa text: click