VIDEO TRAILER-UL filmului “THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY-PART 2” a fost prezentat in PREMIERA

Intreaga echipa a filmului „HUNGER GAMES”, in frunte cu JENNIFER LAWRENCE si LIAM HEMSWORTH, a venit joi sa prezinte la COMIC CON San Diego 2015, cel mai mare salon de science fiction si benzi desenate din SUA, trailerul noul film al seriei „HUNGER GAMES”, care va fi lansat pe ecrane in noiembrie, relateaza AFP.

Adaptarea cinematografica a romanelor lui SUZANNE COLLINS, adorata de adolescenti, relateaza aventurile tinerei KATNISS EVERDEEN (JENNIFER LAWRENCE) supravietuitoare a unui joc televizat deosebit de crud, un fel de circ roman al vremurilor moderne.

Personajele evolueaza intr-o societate futurista, postapocaliptica, in care populatia este obligata sa ia parte la acest joc ale carui reguli constau in a ucide pentru a supravietui. In noul episod intitulat “THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY Part 2”, Katniss, nu lupta doar pentru a-si salva viata, ci devine totodata un simbol al revolutiei. Viitorul film al seriei o prezinta pe Katniss incercand sa porneasca o revolta impotriva guvernului totalitar din District 13.

Fanii reuniti la salonul COMIC CON, marea conventie americana dedicata universului benzilor desenate, fantasticului si fictiunii, au vizionat in premiera afisul si pe JENNIFER LAWRENCE in combinezonul sau din piele rosie asezata pe un tron alb.

Sursa foto si video: youtube.com