VIDEO INCREDIBIL! S-au CASATORIT cu 10 ore inainte ca mirele sa MOARA de cancer!

NUNTA unor tineri trebuia sa aiba loc in luna iulie, in ziua in care mirele ar fi implinit 30 de ani. Din nefericire, ceva de neimaginat s-a intamplat, iar barbatul nu a mai apucat respectiva aniversare.

La sfarsitul lunii mai, nu cu mult timp dupa ce o ceruse in CASATORIE pe Leizel May, tanarul Rowden Go a fost diagnosticat cu cancer de ficat in stadiul IV. Din cauza faptului ca este o forma foarte agresiva de cancer, in acest stadiu are o rata mica de supravietuire, scrie Huffington Post in editia sa electronica.

Citeste si: FOTO EMOTIONANT. POVESTEA IMPRESIONANTA A LUI PATRICK, PITBULL-UL SALVAT DIN TOMBERON

Astfel, cu sanatatea care i se deteriora pe zi ce trece, tanarul si-a dorit sa se INSOARE cu dragostea vietii lui, in fata rodului iubirii lor, o fetita in varsta de numai 2 ani.

Dupa numai 12 ore de pregatiri, visul i-a fost implinit. Prea bolnav sa paraseasca spitalul, NUNTA a fost organizata chiar acolo, iar mireasa a fost cea care a mers la el.

CEREMONIA emotionanta a fost filmata de Hasset, fratele lui Rowden, si postata pe Youtube la mijlocul lunii trecute, unde a strans peste 9 milioane de vizualizari pana acum. Rowden a murit pe 11 iunie 2014, la mai putin de 10 ore de cand si-a rostit juramintele fata de sotia sa.

VIDEO TULBURATOR. REACTIA EMOTIONANTA A UNOR COPII CARE BEAU PENTRU PRIMA DATA APA CURATA

[hdvideo id=950 ratingscontrol=on views=on title=on]

Sursa foto si video: youtube.com