VIDEO TULBURATOR. Reactia EMOTIONANTA a unor copii care beau pentru prima data APA CURATA

Cutremurator! Un videoclip al unei organizatii umanitare ne arata felul in care traiesc mai multi COPII din Africa, nevoiti sa parcurga zilnic cativa kilometri pe jos in cautarea unei APE MURDARE, pe care oricum o beau in lipsa celei potabile.

In Zambia, ca de altfel in multe tari de pe continentul african, APA POTABILA este o problema de viata si de moarte. In fiecare zi, peste 1.600 de COPII cu varsta de sub 5 ani mor din cauza diareei provocate de APA de proasta calitate, un numar mai mare decat numarul victimelor provocate de SIDA si malaria la un loc.

Citestesi: VIDEO INDUIOSATOR. REACTIA ACESTUI TAP LA REVEDEREA CU CEL MAI BUN PRIETEN!

Filmuletul incepe cu Violet, unul dintre acesti COPII, o fetita nevoita sa mearga pe jos peste 3 kilometri, chiar si de trei ori pe zi, doar pentru a aduce APA MURDARA familiei ei.

Cand in satucul in care locuieste Violet este adusa pentru prima data APA POTABILA, reactia COPIILOR este cutremuratoare. Micutii se bucura de parca ar fi primit cel mai de pret cadou din lume si nu le vine sa-si creada ochilor.

World Vision Water este un proiect amplu, care ajuta o noua persoana cu APA CURATA la fiecare 30 de secunde. In cadrul Proiectului Zambia se estimeaza ca 40.000 de persoane din aceasta tara vor beneficia de APA POTABILA.

ACEST VIDEO A ADUNAT PESTE 11 MILIOANE DE VIZUALIZARI IN NUMAI 6 ZILE! VEI FI IMPRESIONAT!

Sursafoto: youtube.com