VIDEO ULUITOR. Momentul in care un Lamborghini Aventador isi ia ZBORUL in centrul Londrei

Un Lamborghini Aventador, o Mazda 5 si un BMW 320d au fost implicate intr-un accident, marti dupa-amiaza, in centrul Londrei, relateaza portalul supercarscene.com. Accidentul a avut loc in urma unei curse ilegale intre soferul Lamborghiniului si un alt sofer ce se afla la volanul unui Maserati GranTurismo Sport.

Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa Lamborghiniul Aventador negru a suferit pagube serioase in valoare de mii de euro. Accidentul a fost filmat si arata momentul in care supercarul italian isi ia practic zborul, desprinzandu-se de la sol pret de cateva clipe.

Citeste si: UITE CEA MAI MICA SUPERMASINA DIN LUME. A COSTAT 600 DE EURO SI E MADE IN CHINA. GALERIE FOTO

Dupa ce a fost lovit in lateral de autoturismul Mazda 5, Lamborghini Aventador a ricosat direct intr-un BMW seria 3, care era parcat regulamentar in zona, masina care apartinea unui consultant de arta care se intorcea de la un eveniment cu cele doua fiice ale sale.

Nu este pentru prima data in ultimele saptamani cand un model Lamborghini este implicat intr-un accident rutier spectaculos. Recent, Mondo News v-a prezentat cazul unui astfel de supercar ce face parte dintr-o editie limitata de numai 20 de exemplare in lume, serios afectat dupa coliziunea cu un taxi si cu un camion in Malaezia.

Sursa foto si video: supercarscene.com, youtube.com