VIDEO Un HOT s-a filmat cand spargea o BANCA! A postat filmuletul si a fost arestat in 20 de minute

DOMINYK ANTONIO ALFONSECA (foto) a intrat intr-o banca din statul Virginia si a furat o suma in jurul a 150.000 de dolari. ALFONSECA a postat dovada jafului pe contul sau personal de Instagram. La distanta de 20 de minute a fost ARESTAT de POLITIE.

JAFUL s-a produs in jurul orei 13:40, iar arestul la orele 14:00, pe Main Street, conform theladbible.com. Cand a fost intrebat despre incident, acesta si-a transmis public salutarile fata de Michelle Obama, Justin Bieber si Lady Gaga, sustinand ca nu este vinovat pentru comiterea jafului.

Intr-un interviu pentru NewsChannel, DOMINYK ANTONIO ALFONSECA si-a justificat actiunea: ”Nu inteleg de ce as fi hot, cat timp am cerut banii si nu am fost refuzat. Operatoarea bancii ar fi putut spune nu si as fi plecat. Am filmat tot episodul.”

URMARESTE SI: VIDEO VIRAL Un CHINEZ de 5 ani il IMITA la PERFECTIE pe BRUCE LEE 

Se pare ca imaginile au fost postate pe Instagram deoarece hotul nu a vrut sa lase de inteles politiei ca este vorba de un jaf armat. Alfonseca va merge in instanta luna viitoare si, judecand dupa declaratia pe care a facut-o, acesta va pleda nevinovat.

Sursa foto si video: youtube.com