VIDEO VASILE MOCANU, deputat PSD, DOARME cel mai bine in SEDINTELE de la PRIMARIE

Deputatul PSD VASILE MOCANU doarme cel mai bine in timpul sedintelor de la Primaria IASI. Parlamentarul social democrat a dormit linistit, in timp ce colegii sai cautau solutii pentru problemele comunitatii iesene, informeaza postul B1 Tv.

VASILE MOCANU nu numai ca a tras un pui de somn in plina sedinta, insa, cand s-a trezit, a inceput sa vorbeasca fara noima, ca si cum ar fi fost…beat.  Colegii deputatului PSD au incercat sa-l implice in discutiile care vizau probleme acute ale municipiului Iasi si intregii Moldove, insa VASILE MOCANU i-a tratat cu…ochii inchisi, noteaza B1 Tv. 

VASILE MOCANU  a fost prezent doar fizic la sedinta din Primarie, pentru ca mintea ii era in cu totul alta parte. Parlamentarul social-democratul nu doar ca a dormit in plina sedinta, insa, cand s-a trezit, nu a reusit sa fie coerent.

“Este extraordinar sa ai autostrada Iasi-Targu-Mures, sa poti sa dezvolti zona extraordinar de bine fara impedimente. Este de neintalnit ca sa nu faci acest lucru. Ma gandeam la ceea ce a spus domnul presedinte Nichita la mai multi indivizi pe care i-a oprit si pe care, ma rog, dom’le, nu trebuie politizata aceasta chestiune”, a spus deputatul buimac.

Sursa foto si video: youtube.com