VIDEO Vicepresedintele Camerei Lorzilor a demisionat dupa ce a fost filmat prizand cocaina impreuna cu doua prostituate

Vicepresedintele CAMEREI LORZILOR din Marea Britanie JOHN SEWEL  a DEMISIONAT din functie si ar putea deveni primul lord exclus din parlament dupa ce tabloidul The Sun a difuzat, duminica si luni, fotografii si o inregistrare video in care acesta apare PRIZAND COCAINA in compania a doua PROSTITUATE, scrie AFP.

Lordul scotian JOHN SEWEL, un barbat casatorit in varsta de 69 de ani, fost subsecretar de stat pentru Scotia in guvernul lui Tony Blair, apare intr-o inregistrare video publicata duminica de The Sun in compania a doua PROSTITUATE.

JOHN SEWEL poate fi vazut cum prizeaza COCAINA de pe pieptul uneia dintre femei cu ajutorul unei bancnote de 5 lire. Intr-o captura video este prezentat un cec de 200 de lire semnat de lord pentru una dintre PROSTITUATE.

“Aceste dezvaluiri despre comportamentul Lordului JOHN SEWEL sunt socante si inacceptabile. Lordul SEWEL a DEMISIONAT in aceasta dimineata din postul sau de presedinte al comisiilor parlamentare”, titlul oficial care desemneaza rolul sau de vicepresedinte al camerei superioare a Parlamentului britanic, a declarat duminica, intr-un comunicat, presedintele camerei Lorzilor, baronesa Frances D’Souza.

“Aceste acuzatii grave vor fi transmise responsabilului pentru regulament al CAMEREI LORZILOR precum si politiei, pentru o ancheta de urgenta”, a adaugat aceasta. CAMERA LORZILOR are posibilitatea sa excluda din parlament un membru care nu respecta codul de conduita al institutiei.

Membru pe viata al CAMEREI LORZILOR dupa ce a fost innobilat de regina, JOHN SEWEL ar putea deveni astfel primul lord exclus din Parlament, potrivit noilor reguli la introducerea carora a contribuit chiar el.

JOHN SEWEL a lucrat la elaborarea unui cod de conduita care insista ca lorzii sa actioneze “cu altruism, integritate, simt al responsabilitatii, transparenta si cinste”.

Sursa foto si video: youtube