VIDEO VIRAL. A facut ASTA la propria nunta

DANIEL CUTTING este un fotbalist profesionist in stilul freestyle si nu de putine ori a intrat in Cartea Recordurilor pentru jongleriile sale cu mingea de fotbal. Pasiunea sa este atat de mare, incat nici la propria NUNTA nu s-a putut abtine sa nu se joace.

DANIEL CUTTING (26 de ani) este unul dintre cei mai buni freestyleri din lume. A dovedit-o la NUNTA sa. Tanarul fotbalist si-a distrat invitatii la ceremonia religioasa prin cateva trucuri cu mingea pe care le-a facut chiar in biserica, in timp ce se indrepta spre altar.

Citeste si: VIDEO FUNNY! JUMPY, CAINELE CARE SE DA CU SKATEBOARDUL SI FACE PARKOUR!

El s-a casatorit cu frumoasa Kelly (25 de ani), alaturi de care are o relatie inca de mic. Pentru ca totul sa fie perfect la propria NUNTA, CUTTING s-a gandit ca nu ar fi rau sa faca cateva jonglerii chiar inainte ca mireasa sa ajunga la biserica. DANIEL a inceput sa se joaca cu mingea in aplauzele prietenilor si rudelor sale.

“Am performat in fata unor multimi de 50.000 de oameni, insa acum am avut cele mai mari emotii”, a spus DANIEL CUTTING. Acum, tanarul va pleca in Brazilia, unde este invitat pentru a-si arata talentul la diverse evenimente legate de Cupa Mondiala.

GICA HAGI asa cum nu l-ai vazut in viata ta! VIDEO FABULOS