VIDEO VIRAL BASESCU SCARBIT si RUSINAT de linguseala unui lider PMP

BASESCU, despre EMISIUNEA de la REALITATEA: GUSA, RARES BOGDAN si HOANDA, 3 mameluci care COMPROMIT postul

Un filmulet care tinde sa devina VIRAL pe INTERNET il arata pe fostul sef al statului TRAIAN BASESCU in momentul in care acesta este pur si simplu SCARBIT si RUSINAT de LINGUSEALA, sau mai degraba PUPINCURISMUL, de care da dovada unul dintre fostii sai consilieri prezidentiali, in prezent unul dintre liderii PMP.

TRAIAN BASESCU a participat, sambata, la o intalnire a membrilor creatiei sale politice,  Partidului Miscarea Populara (PMP). In acest context, secretarul general al partidului, DOREL ONACA, probabil in ideea ca fostul presedinte s-ar simti bine daca este ridicat in slavi, a tinut un discurs in care laudele au inceput sa curga la adresa lui TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: INCENDIAR PAPAHAGI ii face praf pe UDREA si BASESCU: Mireasa in DESCOMPUNERE! CADAVRU galvanizat 

Din pacate pentru DOREL ONACA efectul a fost exact invers. TRAIAN BASESCU era vizibil JENAT si SCARBIT jenat de cele spuse de liderul PMP, ba mai mult, la un moment dat a si spus, dupa cum se poate observa in video „Termin-o, ca plec!”, sau „Lasa-ma”.

Totodata TRAIAN BASESCU, mai degraba plin de LEHAMITE, nu aplauda si se uita de multe ori in jos.

CITESTE SI: INCENDIAR SOV despre ELENA UDREA: Amanta lui BASESCU! COCOS, un taranus COMBINATOR 

Ba mai mult, la finalul discursului, potrivit pressalert.ro DOREL ONACA a reusit  sa-i provoace un nou gest de LEHAMITE fostului presedinte, care a dat iarasi din mana exclamand „Hai, ma!”, atunci cand DOREL ONACA a anuntat ca „in parteneriat cu domnul presedinte TRAIAN BASESCU sa oferim Romaniei cel mai competent prim ministru”.

Sursa foto si video: pressalert.ro