VIDEO. Ce se intampla cand o FARSA cu FANTOME merge prost!

O FARSA care nu a mers asa cum au planuit cei care au regizat-o face furori pe internet. Cativa tineri s-au gandit sa-si sperie prietenul in cel mai groaznic mod cu putinta: cu o FANTOMA. Ce a urmat, poti vedea in videoclipul de mai jos!

Mai multi tineri s-au gandit sa ii faca o FARSA chiar prietenului lor, insa totul a luat o turnura neasteptata atunci cand victima a facut atac de panica si a lesinat.

Citeste si: RUSIA. REAL SAU NU? PIETON RAPIT IN PLINA ZI CHIAR PE TRECERE

Yousef este numele celui care a picat in capcana si care nu a mai avut nici o reactie in fata unei figuri dubioase care il astepta in living, pe intuneric, atunci cand a ajuns acasa. La vederea “FANTOMEI”, barbatul s-a speriat atat de tare incat pur si simplu a facut un atac de panica si a lesinat.

La randul lor, prietenii lui Yousef s-au speriat. Dupa ce l-au stropit cu apa si si-a revenit in simtiri, tanarul a inceput sa planga in hohote. “Am crezut ca l-am vazut pe diavol”, a spus Yousef dupa ce si-a revenit de pe urma FARSEI, scrie The Mirror.

Videoclipul a fost pus pe Youtub de catre prietenii lui Yousef pe 1 iunie 2014. In numai sase zile, clipul cu FARSA facuta tanarului a adunat peste patru milioane de vizualizari.

VIDEO HORROR. UN VIERME URIAS IESE DIN CORPUL UNEI CALUGARITE DUPA CE O MANANCA DE VIE!

Sursa foto si video: trendhunter.com, youtube.com