VIDEO VIRAL! Accident SPECTACULOS cu o masina condusa de un sofer AMATOR!

A avut zile! Asta putem spune despre SOFERUL acestui VOLKSWAGEN GOLF V GTI care a fost implicat intr-un ACCIDENT deosebit de brutal in Germania, pe circuitul de la NURBURGRING. O camera video amplasata pe margine a surprins momentul!

ACCIDENTUL teribil a avut loc pe 1 mai, atunci cand un SOFER amator a decis sa vada de ce este capabil hatch-ul sau VOLKSWAGEN GOLF GTI pe circuitul de la NURBURGRING. Din cate se vede pe filmarea postata pe YouTube, SOFERUL a subestimat un viraj si a intrat cu viteza prea mare in el.

Citeste si: VIDEO ULUITOR. MOMENTUL IN CARE UN LAMBORGHINI AVENTADOR ISI IA ZBORUL IN CENTRUL LONDREI

Atunci cand a franat, masina a intrat in balans, iar de aici lucrurile au scapat de sub control. Mai intai spatele GOLF-ULUI GTI a intrat pe iarba, iar mai apoi masina s-a izbit direct in parapetul circuitului. Din cauza vitezei prea mari, autoturismul A ZBURAT pur si simplu prin aer fiind aruncat pe partea cealalta a drumului.

Desi impactul a fost puternic, norocul si protectia oferita de masina au facut ca SOFERUL sa scape nevatamat din acest ACCIDENT. Potrivit descrierii din filmuletul postat pe internet, cel de la volan a fost dus la spital doar pentru un control de rutina. Masina insa, cel putin partea din fata, a fost facuta praf.

VIDEO ULUITOR. MOMENTUL IN CARE UN BMW ESTE ACROSAT DE O MASINA FANTOMA IN RUSIA

Sursa foto si video: youtube.com