VIDEO VIRAL. Momentul in care un tanar este LOVIT in FATA de un BOCANC in timp ce isi facea un SELFIE

Selfie-urile devin din ce in ce mai periculoase! O demonstreaza un filmulet devenit viral pe internet, care surprinde momentul in care un tanar ce incerca sa isi faca un video selfie langa calea ferata, insa s-a situat prea aproape de trenul care se apropia.

Filmarea, amuzanta si socanta deopotriva, surprinde momentul in care tanarul este lovit pur si simplu in fata cu piciorul de catre mecanicul locomotivei.

Citeste si: PRIMUL SELFIE DIN SPATIU, POSTAT PE INSTAGRAM

Din cate se pare, barbatul din imagini se numeste Jared Michael si, din fericire, nu a patit nimic in urma loviturii, in afara de o sperietura zdravana. Imediat ce a pus filmarea pe YouTube, au aparut discutiile in privinta inregistrarii care ar fi fost regizata, insa tanarul a negat asta, sustinand ca totul este cat se poate de real: “Este 100% reala, desi pare un fals. Inteleg de ce oamenii gandesc asa”, le-a spus Jared celor de la Washington Post.

In momentul in care a fost lovit de bocancul mecanicului de tren, Michael se afla in apropierea liniei de cale ferata din Peru, cea care strabate drumul din orasul Cusco catre Machu Picchu. Multi turisti merg de-a lungul rutei in loc sa  ia trenul, asa ca nu este o surpriza ca sunt multi oameni de-a lungul caii ferate. Iar Jared Michael a fost unul dintre ei.

FOTO. EL E BEN JAMES, UN CASANOVA MODERN CARE A FACUT SEX CU PESTE 200 DE FEMEI INTR-UN AN DUPA CE LE-A “VRAJIT” PE TWITTER

Sursa foto si video: youtube.com