VIDEO VIRAL. O bunicuta de 78 de ani se da pentru prima data intr-un roller coaster

BUNICUTA IN ROLLER COASTER. Prima data intr-un roller coaster poate oferi senzatii tari la orice varsta, insa pentru cineva care a asteptat aproape 80 de ani acest lucru este o experienta cu adevarat extraordinara.

BUNICUTA IN ROLLER COASTER. Ria Van den Brand este o BUNICUTA simpatica din Olanda care s-a pregatit pentru prima calatorie cu avionul intr-un mod cu adevarat inedit. Femeia in varsta de 78 de ani a ales sa mearga in parcul de distractii si sa dea o tura cu un ROLLER COASTER pentru a experimenta senzatii tari.

Citeste si: FOTO. POVESTEA UNUI CUPLU DE HOMOSEXUALI CARE ISI CRESTE FETITA IN PARADIS

BUNICUTA IN ROLLER COASTER. Alaturi de prietena sa An Bernaards, BUNICUTA a zburat pentru prima data cu un avion ca parte a unei campanii de marketing numita “First” a companiei Vodafone.

Vizita in parcul de distractii a fost surprinsa in filmuletul de mai jos, iar rasul femeii este pur si simplu molipsitor. Simpatica batranica s-a distrat asa cum nu a mai facut-o, poate, niciodata, iar aventura ei a fost vazuta de peste 160.000 de ori de ieri, 9 aprilie, atunci cand a fost pus video-ul pe YouTube. Tu ce parere ai de indrazneala bunicutei?

Sursa foto si video: dailydot.com, youtube.com