VIDEOCURSURI, la Universitatea Politehnica din Bucuresti

Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) va avea o platforma de VIDEOCURSURI la disciplinele Matematica, Fizica si Chimie, a declarat Ecaterina Andronescu, presedintele Senatului UPB.

“Incepand de anul acesta, UPB deruleaza un proiect prin care va realiza o platforma de VIDEOCURSURI pentru disciplinele de interes pentru noi. Cu aceasta vom incepe, dar nu ne vom opri aici. Asadar, incercam ca, de anul viitor, elevii care se pregatesc pentru examen sa gaseasca pe aceasta platforma toate cursurile pe format video la Matematica, Fizica si Chimie”, a spus presedintele Senatului UPB.

Citeste si: Universitatea Politehnica Bucuresti organizeaza a treia editie a “Polifest”

Potrivit acesteia, pe aceasta platforma vor prezenta cursuri video “cei mai dedicati profesori”. Andronescu a adaugat ca UPB este preocupata sa dezvolte platforme de cursuri pentru formarea continua, aratand ca in prezent, dupa cum sustin specialistii, cunoasterea se perimeaza in domeniul informaticii in 2-5 ani, iar in domeniile istorie si geografie in 7-8 ani. “UPB a scris proiecte pentru bursele doctorale si postdoctorale in asa fel incat sa putem sa ii mentinem in scoala, in laboratoarele noastre, pe cei mai performanti studenti pe care apoi sa ii trimitem spre mediul economic”, a mai spus Ecaterina Andronescu.

Sursa foto: wikimedia.org