VIITORII CONSILIERI ai lui KLAUS IOHANNIS au avut o INTALNIRE cu reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale

Iohannis, dupa decizia ICCJ: Le recomand politicienilor sa raspunda oricaror solicitari din partea Justitiei

Consilieri ai lui KLAUS IOHANNIS s-au aflat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale despre modul de organizare si functionare a institutiei, in pregatirea preluarii mandatului de catre presedintele ales.

Potrivit unor surse liberale citate de Mediafax, printre cei care au participat la intalnirea cu actuali consilieri prezidentiali s-au aflat Dan Mihalache, George Scutaru, Andrei Muraru si Cosmin Marinescu.

Acestia au discutat despre modul de organizare si functionare a Administratiei Prezidentiale, in pregatirea preluarii, de catre KLAUS IOHANNIS, a mandatului de presedinte al Romaniei, pe 22 decembrie.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS si TRAIAN BASESCU s-au inteles asupra preluarii mandatului de PRESEDINTE

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, vineri, in cadrul ceremoniei de la Curtea Constitutionala pentru validarea alegerii lui KLAUS IOHANNIS, ca ii va transfera noului presedinte ales, in aceasta perioada de tranzitie, pana in 21 decembrie, cand expira mandatul sau, toate dosarele importante, acelasi lucru urmand sa il faca si consilierii sai.

Citeste si: PROGRAMUL presedintelui KLAUS IOHANNIS din timpul vizitei la CHISINAU

”Sigur, nu va fi usor mandatul dumneavoastra, domnule presedinte ales, va voi transfera tot ceea ce stiu, asa cum am stabilit, intr-o perioada de tranzitie, care incepe astazi”, i-a transmis Traian Basescu lui Klaus Iohannis cu aceasta ocazie.

”Eu insumi voi transfera dosarele importante catre domnul presedinte Klaus Iohannis”, a mai afirmat Basescu.

Sursa foto: obiectiv.info