Viitorul – Astra Giurgiu 0-4 (0-0) / Astrele au fost nemiloase cu Viitorul “Regelui”

Viitorul Constanta sau Chiajna a intalnit in prima etapa din aceasta noua editie a Ligii I o echipa care ne reprezinta in Europa, Astra Giurgiu. Calita in preliminariile din Europa League, gruparea giugiuveana nu a avut mila de “copii” Regelui Hagi.

Viitorul a fost umilit de Astra, echipa celui mai bogat patron din fotbalul autohton, Ioan Niculae, demoland, la propriu, formatia creata de Hagi la Academia de pe malul marii. Ramasa fara o parte dintre cei mai buni jucatori, Chitu, Iancu si Alibec, Viitorul a rezistat doar o repriza in fata experimentatei Astra. La revenirea de la cabine elevii lui Daniel Isaila nu au avut mila de adversarii lor, administrandu-le o bataie ca in curtea scolii, locul pe care tinerii lui Gica Hagi si-l aduc foarte bine aminte.

Trebuie sa recunoastem si faptul ca nefericitul portar Vatca a pus si el, din plin, umarul la cele patru reusite ale oaspetilor, goalkeeper-ul amfitrionilor facand niste greseli incredibile de-a lungul celor 90 de minute. 

Budescu a reusit un hat-trick de senzatie (51, 54, 61), De Amorim (66) a inscris si el, iar pe Regele Hagi si formatia lui ii asteapta un sezon mult mai greu decat precedentul. Iar problemele financiare pe care le are Gica Hagi, mutarea echipei la Chiajna si prestatia din acest debut de campionat nu arata deloc a semne bune pentru Viitorul.

Sursa foto: sport365.ro