Viitorul Constanta – CS Turnu Severin 3-4 (2-1) / Ploaie de goluri pe malul marii

Meci fara absolut nicio miza la malul marii unde s-au intalnit doua formatii cu stari de spirit diferite. Pustii lui Hagi salvati de la retrogradare, iar trupa lui Jerry Gane, deja retrogradata si fara licenta.

In ciuda acestui fapt, meciul de pe arena “Farul” a fost unul spectaculos. In prima repriza s-au inscris trei goluri, oaspetii marcand primii, pentru ca elevii lui Catalin Anghel sa revina si sa intoarca rezultatul cu cinci minute inaintea pauzei.

In partea a doua spectacolul regizat de Catalin Anghel si Ionel Gane continua sa incante privirea microbistilor, cele doua formatii jucand dechis, pe contre si reusind sa mai inscrie de alte cateva ori.

Viitorul Constanta – CS Turnu Severin 3-4 (2-1)

Min.8: 0-1: Florin Costea ii trimite o pasa ideala lui Mihai Roman II si acesta inscrie primul gol al meciului.

Min.18: 1-1: Gazdele restabilesc egalitatea dupa alte 10 minute de joc, Putanu inscriind cu capul, dupa o centrare foarte buna primita de la Tosca.

Min.38: 2-1: Balau il faulteaza in propriul careu pe Lazar si Viitorul primeste o lovitura de pedeapsa. Rusu transforma fara emotii si Viitorul este in avantaj pentru prima oara in acest meci.

Min.52: 2-2: Oaspetii ies mai hotarati de la vestiare si Florin Costea inscrie cu un sut frumos din afara careului, restabilind egalitatea.

Min.62: 3-2: Rusu primeste o pasa ideala de la Chitu si urca scorul la 3-2, trecandu-si in cont o “dubla”.

Min.76: 3-3: Florin Costea il imita si el pe Rusu de la gazde, fostul atacant al Stelei avand si el doua goluri marcate in acest meci.

Min.84: 3-4: Balbaiala in defensiva gazdelor si Vranjkovic gaseste solutia de a trimite mingea in poarta, si oaspetii trec pentru a doua oara in avantaj in acest joc.

Viitorul Constanta: Buzbuchi – Balasa, Putanu, Tiru, Tosca – Lazar, Benzar – Carstocea (56 Mitrita), Herea II (56 Nikolov), Chitu – Rusu (82 Gavra). Antrenor: Catalin Anghel

CS Turnu Severin: Hotoboc (90 Mecea) – Dananae, Balau, Asanovic, Djalilov – Olah, Dorel Stoica, Vranjkovic – Neacsa (87 Fruntelata), Roman (80 Biris), Florin Costea. Antrenor: Ionel Gane

Stadion: “Farul” (Constanta)

Arbitri: Marius Bocaneala (Galati); Radu Ghinguleac (Bucuresti), Alexandru Cerei (Cluj). Rezerva: Mihai Ene (Bucuresti). Observator: Adrian Vidan (Bucuresti)

Cartonase galbene: Balau (38), Dananae (82)

Cartonase rosii:

Sursa foto: sport365.ro