VIITORUL – STEAUA 0-3 (0-2) / Meci fara dubii si campioana se distanteaza la 9 puncte in fruntea clasamentului

STEAUA a castigat ultima partida a etapei cu numarul 28 din LIGA I, 3-0 contra celor de la VIITORUL, si a risipit orice urma de suspiciune care a planat asupra acestui meci.

STEAUA BUCURESTI a castigat, 3-0, meciul cu VIITORUL, si s-a desprins la 9 puncte in fruntea clasamentului din LIGA I. Campioana s-a distantat de Astra, care a pierdut etapa aceasta cu Dinamo, si se apropie si mai mult de titlul cu numarul 25.

Citeste si: LIGA I: U CLUJ castiga meciul cu ACS TIMISOARA dupa ce a fost condusa. Vezi ce a facut FC BRASOV in partida contra CONCORDIEI CHIAJNA 

Latovlevici a marcat dupa o faza personala de senzatie, in minutul 38, cu un sut imparabil la vinclu, de la coltul careului mare, pentru ca dupa doar doua minute, Iancu sa majoreze avantajul STELEI.

Citeste si: LIGA I: FC BOTOSANI a invins PANDURII TARGU JIU cu 3-2

STEAUA a inceput in forta partea secunda, iar in minutul 50 Keseru a marcat, la chiar prima atingere de balon, dupa un sut in forta la coltul lung.
VIITORUL ramane dupa acest meci pe loc retrogradabil, la patru puncte de prima pozitie care asigura prezenta in LIGA I si sezonul viitor.

Sursa foto: gsp.ro