VIITORUL – STEAUA, ORA 21:00, DIGISPORT 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Cedeaza campioana puncte echipei lui Hagi ?

STEAUA BUCURESTI, campioana Romaniei, intalneste astazi, de la ora 21:00, VIITORUL, in deplasare, intr-o partida din etapa cu numarul 28 din LIGA I.

VIITORUL – STEAUA se joaca diseara, la 21:00, la Chiajna, si, la fel ca in finalul sezonului trecut, cand echipa lui Hagi a invins cu 5-2 in Ghencea, si de aceasta data meciul starneste mai multe discutii in randul oamenilor de fotbal decat ar fi facut-o in mod normal un meci intre liderul campionatului si echipa de pe locul 17.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF il face PRAF pe IONUT NEGOITA de la DINAMO

”Fac un pronostic: Viitorul va castiga partida cu STEAUA pentru ca este o echipa mai puternica”, a declarat duminica finantatorul lui Dinamo, Ionut Negoita, facand aluzie la un posibil aranjament care sa ajute din nou clubul lui Hagi sa scape de Liga a II-a.

Si analiza caselor de pariuri inainte de VIITORUL-STEAUA dezvaluie anumite temeri cu privire la acest joc. O victorie a campioanei este creditata cu cote intre 1.5 si 1.7, lucru cu un singur precedent in acest sezon, STEAUA avand o cota mai mare, 2.20, doar la meciul contra celor de la CFR Cluj.

Citeste si: LIGA I: PETROLUL PLOIESTI se apropie la un punct de locul secund

Laurentiu Reghecampf nu se va putea in acest joc pe trei jucatori de baza, suspendati, Florin Gardos, Cristian Tanase si Federico Piovaccari urmand sa lipseasca. Va reveni insa in teren Sanmartean, in timp ce in centrul liniei defensive va juca Varela, locul sau in banda dreapta urmand sa fie luat de Prepelita.

VIITORUL-STEAUA, ora 21:00, LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile

VIITORUL:  Balauru – Moga, Larie, Mitrea, Tosca – Daminuta, Benzar – Mitrita, N. Dica, Gavra – Axente

Antrenor: Bogdan Arges Vintila

Accidentati: –

Suspendati: Baluta, I. Nastasie, Fl. Tanase

 

STEAUA: Tatarusanu – Prepelita, Szukała, Varela, Latovlevici

Pintilii – Ad. Popa, Sanmartean, Keseru, Stanciu – Chipciu

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Accidentati: –

Suspendati: Gardos, Tanase, Piovaccari

 

Partida va fi arbitrata de Cristi Balaj din Baia Mare, acesta urmanmd sa fie ajutat la cele doua tuse de Mircea Grugoriu din Bucuresti si George Neacsu din Campulung Muscel, iar cei doi aditionali vor fi llyes Adrian din Ploiesti si Amoraritei Mihai din Campina. Observatorul acestui meci este Fecioru Corneliu din Bucuresti.