Vikingur Gota – Petrolul Ploiesti (in tur: 0-3), 21.00, netelevizat / Se joaca sau nu se joaca?

Petrolul Ploiesti s-a dus tocmai in Insulele Feroe pentru a face act de prezenta in meciul cu “Vikingii” de la Vikingur, o partida care trebuie sa se dispute pentru ca asa este regulamentul UEFA si nicidecum pentru ca s-ar putea pune problema echipei care va se va califica in turul trei preliminar al Europa League.

Petrolul Ploiesti se gandeste deja la derby-ul din etapa a II-a a Ligii I, atunci cand elevii lui Cosmin Contra vor primi pe “Ilie Oana” vizita Pandurilor, sau chiar mai departe la olandezii de la Vitesse Arnheim.

Emotii si la decolare si la aterizare pe singurul aeroport din Insulele Feroe, multe rezerve pe teren pentru ca titularii sa fie cat mai odihniti, diferenta de scor, cam astea ar fi cele mai mari probleme ale “lupilor galbeni”. 

“Lupi galbeni” care sunt pierduti intr-o ceata nordica extrem de deasa si pe care ii mai bantuie o intrebare, se joaca sau nu meciul-formalitate impotriva pescarilor-amatori?

VIKINGUR GOTA – PETROLUL PLOIESTI (in tur: 0-3, De Lucas 26, Grozav 49 si 68), echipe probabile:

VIKINGUR GOTA: Turi – Hansen, Lervig, H. Jacobsen, E. Jacobsen – Vatnhamar, Djurhuus – Petersen, Bartalstovu, Djordjevic – Justinussen. Antrenor: Sigfriour Clementsen

PETROLUL PLOIESTI: Bornescu – Achim, Geraldo, Manasse, Grecu – Romario, Mustivar – Boudjemaa, De Lucas, Morar – Hamza. Antrenor: Cosmin Contra

Arbitru: Said Ennjimi; Asistenti: Eric Dansault si Cyril Lompre. Rezerva: Alexandre Castro (toti din Franta). Delegat UEFA: Roy Cathcart (Irlanda de Nord), Observator UEFA pentru arbitri: Miroslav Radoman (Serbia).

Stadion: “Svangaskard” (Toftir)

Meciul dintre Vikingur Gota si Petrolul Ploiesti se va disputa pe arena din Toftir, va incepe la ora 21.00 si nu va fi televizat. Ca si calificata in turul trei preliminar al Europa League, Petrolul va intalni echipa olandeza Vitesse Arnheim.

Sursa foto: gsp.ro