VIKTOR ORBAN: Vom construi un GARD la frontiera cu ROMANIA si pe anumite portiuni de la granita cu CROATIA

Ungaria va construi un gard la frontiera cu Romania si de-a lungul unor portiuni ale frontierei sale cu Croatia, a declarat premierul ungar VIKTOR ORBAN in cadrul unui interviu pentru ziarul austriac Die Presse, potrivit Reuters

„Am decis sa construim un gard la frontiera cu Romania. De asemenea, vom ridica un gard in anumite portiuni ale frontierei cu Croatia”, a spus premierul ungar.

CITESTE SI: INCIDENTE GRAVE la granita dintre Ungaria si Serbia intre autoritati si imigranti. 12 politisti au fost raniti. UPDATE

Anterior, ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, declara ca guvernul de la Budapesta a decis sa inceapa pregatirile in teren pentru extinderea la granita cu Romania a gardului pe care il construieste la frontiera cu Serbia.

CITESTE SI: VICTOR PONTA continua razboiul cu UNGARIA: Atitudinea maghiarilor nu are nici o legatura cu ideea de EUROPA

”Am luat decizia de a incepe lucrarile pregatitoare pentru construirea unui gard incepand de la granita ungaro-sarbo-romana pe o lungime rezonabila, in eventualitatea mutarii presiunii migrationiste in directia Romaniei”, a spus marti seful diplomatiei ungare.

Sursa foto: gandul