VILLARREAL v STEAUA: REGHECAMPF a creionat primul unsprezece pentru MECIUL DECISIV

STEAUA BUCURESTI va disputa, joi, meciul decisiv din grupa EUROPA LEAGUE pentru calificarea in primavara europeana, pe terenul lui VILLARREAL, o echipa care in ultima perioada a avut parte de probleme in campionat.

STEAUA BUCURESTI este obligata sa castige in Spania pentru a fi suta la suta sigura de calificarea in primavara europeana a EUROPA LEAGUE, insa tehnicianul LAURENTIU REGHECAMPF are probleme de lot.

In partida cu VILLARREAL, ros-albastrii nu se vor putea baza pe Muniru, Golubovic, Tanase si Filip, astfel ca LAURENTIU REGHECAMPF este nevoit sa improvizeze. In aceste conditii, conform presei de specialitate autohtone, Adi Popa va fi folosit din nou pe postul in care nu a dat randament: atacant central.

La inchidere, LAURENTIU REGHECAMPF va miza pe cuplul, deja consacrat, format din Alexandru Bourceanu si Mihai Pintilii. Playmakerul Boldrin isi va pastra locul in primul 11, intrucat Reghecampf il considera esential la fazele fixe, chiar daca in timpul jocului nu aduce acelasi plus precum Achim.

Iata cum poate arata primul unsprezece probabil pe care STEAUA BUCURESTI il va alinia pe El Madrigal: Nita – Tamas, Moke, Tosca, Momcilovici – Pintilii, Bourceanu – Enache, Boldrin, De Amorim – Popa. Partida dintre VILLARREAL si STEAUA BUCURESTI va avea loc joi, cu incepere de la ora 18:00 si va putea fi urmarit pe Pro Tv si Dolce Sport.

Sursa foto: sport