VIN SI FUNDASII CENTRALI! Nu unul ci DOI! CE SE INTAMPLA CU SZUKALA

FCSB este foarte aproape sa rezolve si problemele din centrul defensivei, conform unui anunt facut joi seara de Gigi Becali, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Finantatorul ros-albastrilor a anuntat ca sunt sanse foarte mari ca sarbul Bogdan Planic (Vojvodina Novi Sad) si un alt jucator din Portugalia sa semneze in aceasta saptamana. “A revenit pe lista un jucator din Portugalia care s-a razgandit si vrea sa vina. O sa mearga MM si Nicolae vineri in Portugalia sa-l vada. De asemenea, si sarbii s-au razgandit cu Planic. Trebuie sa aducem doi fundasi centrali. O sa vedeti ce fundasi centrali adevarati vor veni! O sa vedeti voi!”, a spus Becali pentru televiziunea amintita.

Foarte probabil, fundasul portughez este Frederico Venacio de la Setubal (VEZI DETALII + VIDEO AICI), pentru care Mihai Stoica a insistat in aceasta vara.

FCSB a negociat si cu polonezul Lukasz Szukala, dar sansele ca acesta sa revina la gruparea ros-albastra sunt mici. “Szukala a zis ca daca-i dau turcii 200 de mii de euro sa rezilieze, vine in Romania ca vrea sa se insoare cu o romanca. I-am zis ca-i dau 20 de mii de euro pe luna si a acceptat. Insa i-am transmis ca nu-i normal sa renunte la bani ca sa vina la noi. Sa stea acolo sa ia banii, 700 de mii de euro, de ce sa renunte la bani?”, a adaugat Becali.

“Mihai Stoica spune ca nu mai poate sa ne ajute. Si Nicolae a zis la fel. Eu nu pot sa trec mereu peste capul lor”, a conchis Gigi Becali.

Sursa foto: sport