VINCENZO CESARANO, liderul Camorra ARESTAT la Calarasi, este pe lista celor mai periculosi infractori italieni

VINCENZO CESARANO, liderul Camorra ARESTAT in Romania, figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni. Acesta este acuzat de incasare de taxe de protectie, prin metode mafiote, de la firme din sudul Italiei, scrie Il Mattino.

VINCENZO CESARANO, de 65 de ani, figureaza pe lista celor mai periculosi 100 de INFRACTORI alcatuita de Ministerul italian de Interne. CESARANO este liderul unui clan al organizatiei internationale Camorra, activa in regiunea italiana Campania, in special in Napoli. 

Citeste si:  SEF al Mafiei CAMORRA, ARESTAT la Calarasi!

VINCENZO CESARANO este acuzat de activitati specifice criminalitatii organizate si era vizat, din 2011, de un mandat de ARESTARE emis pentru incasare de taxe de protectie, prin santaj, de la firme specializate in agricultura din zona Pompei, localitate situata in provincia Napoli.

VINCENZO CESARANO a fost ARESTAT pentru 14 zile, printr-o decizie luata sambata de Curtea de Apel Bucuresti, aceeasi instanta urmand sa judece, la 30 mai, propunerea de EXTRADARE a acestuia.

Citeste si: VICENZO CESARANO, LIDERUL CAMORRA retinut la Calarasi, a fost ARESTAT pentru 14 zile 

VINCENZO CESARANO, in varsta de 65 de ani, a fost prins de politistii romani, vineri, in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. 

Sursa foto: realitatea.net