Vine barza in familia LAUREI COSOI. Ce spune vedeta despre primul copil

Laura Cosoi si-a vazut visul implinit vara trecuta, cand a intrat, oficial, in randul familistilor. Implicata in tot felul de proiecte profesionale, blonda a cazut de acord cu sotul ei asupra perioadei propice pentru conceperea primului mostenitor.

Dupa succesul inregistrat la Frankfurt, unde cartea ei a fost distinsa cu premiul al doilea, Laura Cosoi este protagonista videoclipului Facedown Markus Schulz feat Soundland, lansat luni seara, eveniment unde si-a facut aparitia la bratul sotului ei, un om de afaceri care a devenit destul de… monden.

“E un moment important in viata mea aceasta lansare si, evident, Cosmin imi este alaturi. Stie sa isi organizeze foarte bine timpul, astfel incat atunci cand trebuie sa fim impreuna, sa reuseasca. Atunci cand are intalniri de afaceri, eu nu merg acolo niciodata, mai merg la cine, dar foarte rar”, nea spus actrita.

Blonda poate fi vazuta la teatru in spectacolul “Vine barza” si, in curand, intr-un show online de cooking. Marirea familiei este in plan, dar in 2016. “De la anul incolo, momentan abia ne-am casatorit, ne bucuram de ce avem acum. Am zis sa nu grabim lucrurile”, a declarat, pentru Libertatea, Laura Cosoi.

Sursa: libertatea