VINE CANICULA! E TIMPUL SA TI-O TRAGI SUB DUS! SFATURI si POZITII PENTRU UN SEX EXTREM DE UD

Cand dormitorul va atrage doar spre somn, este momentul pentru o schimbare. Baia poate fi locul perfect care sa va inspire. Ce poate fi mai sexy sau mai incitant decat trupuri goale si ude? Scapati de haine, porniti apa calda si lasati-va purtati de val. Aroma gelului de dus, aburul si temperatura ridicata asigura atmosfera erotica. Inainte insa, afla cateva tipsuri dar si pozitii care te vor ajuta sa ai o partida exploziva!

Ademeneste-l cu un show sexy!

Intra tu prima sub dus si ofera-i motive sa te doreasca si mai mult. Lasa-l sa te priveasca in timp ce iti ungi trupul cu gelul de dus. Spala-ti corpul cu miscari lascive si insista in zonele intime. Dupa cateva minute de show, iubitul tau va fi pregatit sa ti alature.

Nu sariti peste preludiu!

Sa va spalati reciproc este un act intim si foarte senzual. In plus va permite, daca sunteti la inceput de relatie, sa va cunoasteti mai bine trupurile. Lasa-ti iubitul sa te sapuneasca si sa-ti maseze zonele intime. Este o metoda excelenta de preludiu, iar sexul oral vine natural.

Profita la maxim de… dus!

Dusul se poate transforma in jucaria ideala pentru stimulare. Indreapta jetul de apa spre clitoris si bucura-te de senzatiile pe care ti le ofera. Sau lasa-ti iubitul sa manuiasca dusul. Va fi cu mult mai placut!

Atentie la suprafetele alunecoase!

Cunosti pericolele care te pandesc in baie. Nu le uita si protejeaza-te si atunci cand esti excitata! Poti folosi cateva prosoape pentru a acoperi suprafetele alunecoase si pentru a evita un accident neplacut. De asemenea, daca atmosfera devine prea incinsa de la abur, este bine sa lasati usa intredeschisa pentru a nu avea probleme, precum ameteli.

Nu uita lubrifiantul!

Daca erai convinsa ca, fiind inconjurata de apa, nu vei avea nevoie de lubrifiant, te-ai inselat. Si nici sapunul nu este un lubrifiant bun. Din contra, poate provoca iritatii. Daca ai nevoie de lubrifiere suplimentara, foloseste unul pe baza de silicon, care rezista mai bine in conditii de umiditate. De asemenea, nu uita ca prezervativul folosit in apa se poate rupe. Asa ca, daca nu va doriti un copil, apelati la o alta metoda contraceptiva.

Doggy-style, recomandat pentru spatiile mici

Pozitia misionarului sau cu fata deasupra pot fi incercate doar in cada. Daca ai cabina de dus, atunci cea mai potrivita este doggy style. Sprijina-te de peretii cabinei si lasa-l sa te penetreze pe la spate, in timp ce dusul este orientat spre voi.

Fata in fata

Sexul sub dus poate fi foarte romantic. Daca vrei sa-l privesti in ochi in timpul actului sexual, atunci puteti incerca sa faceti sex stand in picioare. Fata in fata, cu spatele sprijinit de perete, ridica un picior si incolaceste-l in jurul iubitului. Aceasta pozitie va permite sa va mangaiati si sa va sarutati in timp ce faceti dragoste.

Pozitia sezut

Daca va este teama sa nu alunecati atunci cand sunteti in mijlocul actiunii, aceasta pozitie vi se potriveste. Iubitul tau se va aseza in cada cu picioarele intinse, sau indoite, iar tu te vei urca deasupra.

Sursa text: eva.ro