Vine VARA trage TARE! 5 POZITII SEXUALE IDEALE pentru VACANTA – GALERIE FOTO

Nu mai este mult pana te vei bucura de zile libere alaturi de iubit pe plaja, la soare, sau la munte, la iarba verde. Daca planurile sunt gata facute, ce ai zice sa te asiguri ca va veti intoarce si cu amintiri fierbinti? Concediul este momentul perfect pentru a incerca lucruri noi in viata intima. Iata cateva pozitii pe care trebuie sa le incercati in acest concediu. Distractie placuta!

1.DELFINUL

Daca ai o mobilitate buna si esti o infocata practicanta de yoga, atunci delecteaza-te cu aceasta pozitie. Iubitul tau se va aseza in genunchi, iar tu in bratele lui, cu picioarele in jurul taliei lui. Lasa-te usor pe spate, pana atingi cu umerii si capul podeaua. Miscarile vor fi lente, iar penetrarea adanca.

2. LOTUS

Este o pozitie intima, ideala pentru serile romantice petrecute pe plaja. Daca iubitul tau este inzestrat cu flexibilitate, atunci merita sa o incercati. Partenerul tau se asaza pe nisip, cu picioare incrucisate. Tu te vei urca deasupra lui, cu picioarele in jurul taliei lui. El isi va pozitiona mainile pe soldurile tale si te va ajuta sa te misti.

3. CASCADA

Daca partenerului tau ii place sa detina controlul in pat si sa-ti rasfete trupul, aceasta pozitie este ideala. Pentru a o pune in practica ai nevoie de flexibilitate, insa merita efortul. Iubitul tau se va aseza pe scaun, iar tu deasupra lui. Lasa-te pe spate, pana atingi podeaua (sau o perna) cu capul. El este cel care detine controlul si te va spijini.

4. CORABIA

O tehnica simpla, dar extrem de placuta, Corabia iti usureaza drumul spre orgasm. Spre deosebire de pozitia clasica femeia deasupra, in acest caz nu vei sta cu fata spre partener. Iubitul tau va avea mainile libere pentru a-ti explora trupul si pentru extra stimulare.

5. PICIORUL JUCAUS

Daca te consideri flexibila, atunci trebuie sa incerci aceasta pozitie. Ca orice pozitie in picioare, aceasta tehnica poate fi pusa in practica oriunde si nu necesita mult spatiu. Fata in fata, ridica un picior si pune-l pe un scaun. Iubitul tau se va apleca, indoind genunchii, si va duce piciorul de pe scaun pe umarul lui. Imbratiseaza-l si lasa-te usor pe spate pentru mai mult echilibru si o penetrare usoara.

Sursa foto: sofeminine.co.uk