VIOLENTA in scoli: Un copil de 9 ani, batut si legat de un coleg

Violenta in scoli este de cativa ani o problema pentru autoritati, care nu reusesc sa gaseasca solutii pentru estomparea unor astfel de acte reprobabile. Ultimul caz este cel al unui copil de 9 ani din Draganesti Vlasca, Teleorman, care ar fi fost batut si legat cu un cablu de catre un coleg! Ca sa fie la moda, agresorul ar fi dat drumul pozelor pe Internet!

Gheorghe Albu sustine ca baiatul sau, care este elev la scoala din comuna Draganesti Vlasca, este “terorizat” de catre un coleg de clasa:

“Fiul meu este terorizat de un coleg de clasa care il pune sa-i care ghiozdanul, iar cand nu vrea il ia la bataie. Unul dintre aceste momente a ajuns pe Facebook. L-a dus pe copil in parc si i-a pus un cablu de gat. Un alt copil mai mare a vazut, apoi au mers niste fete sa-l salveze si le-a amenintat baiatul acela si pe ele.

Practic, l-a trantit pe fiul meu jos, i-a pus cablul de gat si l-a tras pana s-a inrosit la fata. L-a fotografiat legat si a postat imaginile. Eu am aflat de la colegii lui ce s-a intamplat”, a declarat tatal baiatului care ar fi fost agresat, potrivit Mediafax.

La randul sau, tatal copilului acuzat respinge acuzatiile si spune ca a fost vorba despre “o joaca de copii” si ca imaginile au fost sterse intre timp de pe internet.

Seful Politiei din Draganesti Vlasca, Mircea Moldoveanu, afirma ca la Politie nu a fost depusa nicio plangere in acest caz, dar ca vor fi facute verificari. “Parintii nu au sesizat verbal sau in scris Politia despre acest caz, pentru ca altfel noi am fi inceput o ancheta. Vom face verificari, dar nu am fost sesizati”, a declarat seful Politiei din Draganesti-Vlasca.

Sursa foto: timetv.ro