Viorel CATARAMA: Marea problema a tarii e salariul minim de 200 de euro. Daca s-ar fura mai putin, salariile s-ar dubla

Viorel Catarama si-a lansat candidatura la Presedintie si are ca obiectiv modificarea Constitutiei

Omul de afaceri VIOREL CATARAMA a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca in Romania, din 10 lei cheltuiti, 6 se fura chiar de catre cei care ar fi trebuit sa vegheze la buna sa functionare a statului.

VIOREL CATARAMA a adaugat ca marea problema a tarii o reprezinta salariul minim de numai 200 de euro si a explicat ca daca s-ar modifica Constitutia, si in loc de 6 lei s-ar fura numai 1 leu, s-ar dubla automat locurile de munca, consumul si salariile.

“Partidele politice, Parlamentul, doresc sa mentina cat mai multi bani in buget pentru a fura din banul public. Din 10 lei cheltuiti, pana la 8 lei se fura. 6 din 10 lei se fura, ca medie. Pe cale de consecinta, clasa politica, in totalitatea ei si in integralitatea ei, doreste ca banii care se colecteaza din taxe si impozite sa fie directionati in achizitii unde banul public poate fi devalizat si furat.

Vezi aici ultimele date de la Statistica privind inflatia

N-o sa permita niciodata clasa politica si Parlamentul sa existe legi care sa sustina mai consistent sportul, cultura… Marea problema a tarii, uriasa, e salariul minim de 200 de euro. Daca s-ar modifica Constitutia, si in loc de 6 lei s-ar fura numai 1 leu, ca nu putem sa visam ca in Romania nu se va mai fura nimic, se dubleaza automat locurile de munca, consumul si salariile”, a spus VIOREL CATARAMA, la Realitatea TV.

Citeste si: Nunta cu fast intre Viorel Catarama si Adina Alberts

Intrebat cum se poate curata sistemul din Romania, VIOREL CATARAMA a raspuns: “Un singur lucru e posibil sa se intample in Romania: modificarea Constitutiei cu ajutorul cetatenilor in asa fel incat, prin Constitutie, partidele politice sa nu mai aiba posibilitatea ca, prin reprezentantii lor in Parlament, sa adopte legi care sa permita si sa legalizeze furtul.

De 25 de ani, clasa politica a fraternizat, in totalitatea ei, in a face in Romania un sistem legislativ care sa permita furtul legal, care sa legifereze devalizarea banului public. Prin urmare, nimeni nu mai poate sa gandeasca sau sa aiba iluzia ca actuala clasa politica isi pune macar problema sa rezolve aceasta situatie. Aceasta situatie se rezolva de catre cetateni, prin modificarea Constitutiei.”