Viorel Lis se gandeste la moarte! Desi nu se simte bine, a fost la mormantul parintilor

Viorel Lis nu se simte prea bine, insa nu se mai confrunta cu crizele care i-au facut viata un calvar in ultima perioada. Invitat in emisiunea La Maruta, Viorel Lis a marturisit ca starea sa de sanatate este mai buna gratie celor 15 medicamente pe care le ia zilnic. Fara ele, crizele de memorie revin.

Vizibil slabit si afectat de boala, Viorel Lis a fost recent la mormantul parintilor sai, acolo unde ajunge foarte rar, pentru ca nu vrea sa-si aminteasca de o perioada frumoasa din viata lui si de faptul ca parintii sai nu mai sunt pe aceasta lume.

“Nu inteleg de ce exista aceasta despartire definitiva. Cei care te-au nascut, dintr-o data dispar si nu mai poti sa-i vezi… Am fost la cimitir la parinti. Ma duc foarte rar, nu-mi place sa-mi aduc aminte. A fost o viata frumoasa atunci pentru mine, desi de multe ori n-aveam ce sa mananc pentru ca au venit comunistii. Mama trebuia sa ia de pe camp stevie sa avem ce manca”, a povestit cu tristete Viorel Lis.

Pierderi de memorie, leziuni pe creier si momente in care nu isi mai cunoaste sotia. Boala lui Viorel Lis (69 de ani) s-a agravat, iar sotia acestuia, Oana, face tot posibilul sa-l ajute sa treaca peste aceste momente.

Foto: Cancan