Viorel Lis și-a agresat soția! Oana Lis: Mi-a rupt rochia şi m-a bruscat!

Viorel Lis este acuzat de soția sa, Oana, că i-a rupt rochia şi i-a produs răni pe mâini. Fostul edil s-a baricadat în dormitor, unde stă închis de trei zile ca să-şi păzească costumele, informează Antena 1.

Oana şi Viorel Lis o țin într-un scandal de când soţia fostul primar şi-a pus în cap să-i vândă garderoba. Pentru că a rămas fără bani, iar veniturile nu îi ajung de la o lună la alta, Oana s-a gândit să dea toate cele 300 de costume purtate de Viorel Lis în perioada în care ocupa fotoliul de primar general contra sumei de 900 de euro. Viorel Lis s-a închis în dormitor, a refuzat să-şi mai ia medicamentele, iar când soţia a vrut să vadă ce se întâmplă cu el, primarul i-ar fi rupt rochia şi ar fi bruscat-o pentru a o îndepărta. 

Citește și: VIOREL LIS S-A PREGĂTIT! FOSTUL PRIMAR A DEZVĂLUIT SOLICITĂRILE DIN TESTAMENT

“Am vrut să le vând, aşa este, dar el nu mă lasă. Un pensionar care se duce la păcănele, ce să facă cu 300 de costume?! S-a închis în cameră. Mă şi sperie aceast lucru. Iese din casă, doar când plec eu. Nu şi-a mai luat tratamentul şi cred sincer că a luat-o razna. Mi-a rupt rochia şi m-a strâns de mâini şi nu este prima dată când face aşa. Nu m-a bătut”, a spus Oana la Antena 1.

Sursa foto: bzi