VIOREL VICTOR PONTA il ataca pe CRIN ANTONESCU chiar si de SARBATOAREA FLORIILOR

VIOREL VICTOR PONTA, premierul Romaniei, a transmis un mesaj pe FACEBOOK de SARBATOAREA FLORIILOR, neputand sa se abtina si sa nu il atace pe CRIN ANTONESCU, presedintele PNL.

VICTOR PONTA a transmis prin intermediul retelei de socializare FACEBOOK un mesaj cu ocazia SARBATORII FLORIILOR, fiind ironic la adresa fostului sau partener din USL, CRIN ANTONESCU. 

PREMIERUL VIOREL VICTOR PONTA l-a numit pe ANTONESCU un crin care isi schimba culoarea din alb in negru, demonstrand ca nici in zi de sarbatoare nu poate sa lase deoparte disputele politice.

Citeste si: CRIN ANOTNESCU: Ma gandesc ca si Ponta o sa cada printr-o motiune de cenzura. E simplu. Premierul a devenit titirezul baronilor, le canta in struna 

”Tuturor celor care azi, de Florii, isi serbeaza numele – le urez sanate, liniste si fericire! Desi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat in ultimul timp tot felul de “prieteni”), cred ca este un nume foarte frumos si le multumesc celor care mi-au transmis felicitari. Si celor cu numele de “Crin” le urez sincer toate cele bune! (Chiar daca tuturor ne este imposibil sa intelegem usurinta cu care, rapid si neasteptat, isi schimba culoarea din alb in negru, in functie de locul si contextul in care se afla. Asa o fi soiul lor!)”, a scris PONTA pe FACEBOOK.