Viorica Dăncilă a trebuit să spună adevărul în fața jurnaliștilor! Ce crede despre Liviu Dragnea?

Viorica Dăncilă a încercat, marți, să mute atenția de la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis și a lansat un atac furibund asupra președintelui. Tema Liviu Dragnea nu a lipsit însă din întrebările lansate de jurnaliști.

Viorica Dăncilă a încercat din răsputeri să evite răspunsul la o întrebare incomodă. Chestionată dacă personajul Liviu Dragnea a fost om bun sau rău pentru România, Dăncilă a răspuns tot cu o întrebare.

„Aș răspunde:  Care considerați că a fost mai bun Băsescu sau Iohannis?”, a spus Dăncilă. După ce a încercat să jongleze cu răspunsul, Dăncilă nu a mai avut ce face și a dat o replică evazivă, scrie capital.ro.

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. VIORICA DĂNCILĂ ORGANIZEAZĂ ȘI EA O DEZBATERE ELECTORALĂ! UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC

„Noi ne asumăm istoria acestui partid și ne asumăm fiecare lider și cu bune și cu rele, învățăm să nu mai repetăm greșelile. Liviu Dragnea a avut și lucruri rele, și lucruri bune. Lucru bun – programul de guvernare și câștigarea alegerilor din 2016”, a arătat Dăncilă.

Sursa foto: capital