Viorica Dăncilă declanșează jihad-ul la Palatul Victoria! Cei patru miniștri pe care îi dă afară

Viorica Dăncilă conduce PSD-ul, dar și Guvernul cu o mână de fier. Ultimele decizii sunt extrem de dure și vor declanșa un adevărat cutremur. După mazilirea lui Șerban Nicolae, care a fost schimbat din funcție, și suspendarea din PSD a lui Robert Negoiță Dăncilă joacă tare.

Urmează să dea afară patru miniștri importanți din Guvern. Pe listă sunt nume grele și în două săptămâni aceștia vor rămâne pe dinafară: Carmen Dan, ministrul de Interne, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, Petre Daea, de la Agricultură și Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, anunță Realitatea TV.

Citește și: TEODOROVICI JOACĂ TARE! PREȘEDINTELE EXECUTIV AL PSD ANUNȚĂ CÂND ARE LOC REMANIEREA GUVERNULUI! ȘI O RESTRUCTURARE! CÂTE MINISTERE DISPAR

Răzvan Cuc a ajuns ministru fiind susținut de baronul de Neamț Ionel Arsene, apropiat al lui Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă a declarat recent că nu mai tolerează întârzierile la lucrările de infrastructură promise.

Carmen Dan și-a atras critici pentru modul în care a organizat alegerile europarlamentare, dar mai ales pentru reprimarea protestului diasporei din 10 august.

Ecaterina Andronescu a fost unul dintre contracandidații lui Dăncilă la congresul PSD și s-a remarcat prin noi decizii de bulversare a sistemului educațional. Nici Petre Daea nu ar scăpa de remaniere, el fiind lăudat de Dragnea ca „ministrul cel mai performant”.

Sursa foto: adevarul