Viorica Dăncilă s-a hotărât! Cine o va înlocui în Guvern pe ministrul de Interne, Carmen Dan

Premierul Viorica Dăncilă i-ar fi găsit înlocuitor ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, scrie bugetul.ro citând surse guvernamentaleDăncilă a demarat procesul de evaluare a membrilor propriului cabinet, ceea ce pentru Carmen Dan reprezintă deja ”începutul sfârșitului”.

Pentru că ”frontul național” pe care a reușit să-l strângă împotriva sa la vârful clasei politice și propriului partid deopotrivă, în sistem și mai ales în MAI este unul atât de unit în a scăpa de ”Barbie de la Interne”, încât s-a trecut deja peste principalul hop în declanșarea asaltului final. Este vorba, desigur, despre găsirea unui înlocuitor pentru ”secretara lui Dragnea”!

Citește și: VIORICA DĂNCILĂ S-A SCĂPAT! CINE VA FI CANDIDATUL PSD LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE

Lucrurile s-au mișcat extrem de rapid și deja există un nume aflat în pole-position pentru a-i lua locul lui Carmen Dan în fruntea Ministerului de Interne, scrie bugetul.ro. Este vorba despre senatorul Nicolae Moga, cel care, nu doar că are în spate puternicul sprijin al influentei organizații constănțene a partidului, dar este considerat o soluție echilibrată și de celelate tabere de la vârful PSD. Astfel că, în acest moment se poate spune că viitorul ministru de Interne ar urma să fie cel mai probabil actualul senator Nicolae Moga!

Sursa foto: gandul