Viorica Dăncilă spune că PSD nu s-a implicat în campania pentru referendum. Mesajele distribuite pe Facebook de organizațiile partidului o contrazic

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că nu a auzit până acum ca PSD să se fi implicat în campania electorală pentru referendum. Cu toate acestea, pe paginile de Facebook ale organizațiilor PSD sunt distribuite mesaje prin care lumea este îndemnată să voteze „da” la referendum, scrie hotnews.ro.

Întrebată, vineri, în județul Bacău, despre faptul că la Bruxelles a spus că partidul de guvernământ nu se implică în campania electorală pentru referendum, Viorica Dăncilă a răspuns că nu a auzit până acum ca PSD să fi fost implicat în campanie.  „Eu am spus că partidul nu se implică în campania electorală. Facem o campanie de informare pentru ca cetățenii să voteze în cunoștință de cauză. Eu nu am auzit până acum că partidul s-a implicat în campania electorală”, a spus Dăncilă.

Un ziarist i-a atras atenția că ar exista câteva zeci de cazuri de implicare, însă Dăncilă i-a răspuns să se sesizeze. ”Sesizați-le, eu nu știu de aceste lucruri. Eu ceea ce am spus la Bruxelles mențin și acum”, a afirmat premierul. Declarațiile Vioricăi Dăncilă sunt însă contrazise de mesaje distribuite de organizațiile PSD pe Facebook.

Sursa foto: adevarul